Cum achizitionez

Poti achizitiona produse prin comanda online pe acest site sau direct din magazinul fizic din Bd. Mircea Voda, nr. 43, Bloc M32, Parter, zona Timpuri Noi, Sector 3, Bucuresti. Program de lucru: Luni - Vineri: 9:00 - 18:00

Comanda online
Produsul pe care doriti sa il comandati poate fi gasit fie prin utilizarea meniului din stanga paginii ce contine categoriile de produse, prin folosirea campului de cautare, sau direct din pagina de promotii. In momentul in care ati apasat comanda produsul va fi automat transferat in cosul de cumparaturi.
Dupa adaugarea in cos a tuturor produselor pe care doriti sa le comandati, procesul de cumparare se continua prin apasarea butonului si parcurgerea paginii de comanda. In pagina de comanda va trebui sa completati urmatoarele:
- Datele tale: informatii necesare trimiterii coletului catre tine.
- Metoda de plata si livrare: alege modalitatea platii si a livrarii.
Comanda dumneavoastra este incheiata cu succes cand va este afisata si trimisa pe e-mail factura proforma corespunzatoare comenzii dumneavoastra cu stadiul "In curs de confirmare". In momentul procesarii comenzii de catre tradegsm.ro, veti primi un e-mail prin care veti fi instiintat de noul status al comenzii "Comanda confirmata".
Cu ajutorul numelui de utilizator si a parolei introduse, puteti sa va autentificati pentru a vedea istoricul comenzilor sau stadiul comenzilor actuale, a modifica/sterge profilul dumneavoastra sau a face comenzi ulterioare fara a reintroduce datele de contact.

Cum platesc ?
Plata ramburs: platesti in numerar la livrare. Pentru aria de acoperire a curierului rapid, costul transportului este de 18 de lei pentru comenzile sub 200 de lei (TVA inclus) sau costul transportului este gratuit pentru comenzile de peste 200 de lei (TVA inclus).
Plata securizata prin card. Pentru aria de acoperire a curierului rapid, costul transportului este de 18 de lei pentru comenzile sub 200 de lei (TVA inclus) sau costul transportului este gratuit pentru comenzile de peste 200 de lei (TVA inclus).
Plata numerar la ridicarea comenzii din sediul TradeGSM, fara a plati transportul.

Livrarea
Se realizeaza prin curier rapid. Pentru aria de acoperire a curierului rapid, costul transportului este de 18 de lei pentru comenzile sub 200 de lei (TVA inclus) sau costul transportului este gratuit pentru comenzile de peste 200 de lei (TVA inclus)

 

Ridicare produse din sediul TradeGSM
Poti ridica din sediul TradeGSM produsul sau produsele pe care le doresti, iar plata se face numerar la ridicare. 

Bd. Mircea Voda, nr. 43, Bloc M32, Parter, zona Timpuri Noi, Sector 3, Bucuresti