Despre noi

Bine ai venit pe site-ul nostru!

          Compania fost fondata in anul 1999 fiind printre primele retele de import si distributie de componente si piese de telefoane mobile din Romania.
          Pornind de la o pasiune pentru domeniul telefoniei mobile, afacerea s-a dezvoltat continuu si a ajuns sa fie una dintre cele mai cunoscute si importante companii din acest segment.
          Echipa Trade GSM este una tanara, entuziasta, dar totodata profesionista si specializata, avand capacitatea de a oferi solutii complete si o vanzare consultativa orientata catre necesitatile clientilor nostri.
          Diversitatea si noutatea reprezinta compania Trade GSM, scopul nostru fiind acela de a veni in intampinarea clientilor nostri cu o gama varianta de produse, categorii si marci, dar si cu cele mai noi aparitii din domeniu.
          Suntem importatori directi si ii avem ca parteneri pe cei mai buni furnizori din aceasta arie, care investesc in tehnologie si inovatie, atuuri care ne permit sa livram clientilor nostri produse de ultima generatie la cea mai buna calitate.
          Din dorinta de a oferi clientilor nostri servicii complete, am infiintat un departament dedicat service-ului GSM, unde am recrutat cei mai buni specialisti, cu o experienta vasta in domeniu si capabili sa gaseasca cele mai bune solutii de rezolvare a unei probleme tehnice de tip hardware.
Reteaua noastra de distributie este extinsa in toata tara, ceea ce inseamna ca putem onora cu promptitudine orice comanda, in oricare oras din Romania, in 24 ore lucratoare de la lansarea comenzii ferme.
          Produsele noastre se comecializeaza atat catre persoane juridice, cat si catre persoane fizice.
Trade GSM este cea mai buna alegere pentru clientii care isi doresc produse de calitate, comercializate de specialisti in domeniul telefoniei mobile care au scopul de a gasi solutii adaptate nevoilor beneficiarilor.