Termeni si conditii

Termeni si conditii

I. Despre Noi

Serviciul http://www.tradegsm.ro/ este oferit de SC TRADE EST COMUNICATIONS SRL cu sediul in Bd. Mircea Voda, nr. 43, Bloc M32, Parter, zona Timpuri Noi, Sector 3, Bucuresti, inmatriculata in Registrul comertului sub nr. J40/14132/2003, avand cod unic de inregistrare RO 15837175, denumita in cele ce urmeaza Societatea.

Ne puteti contacta prin urmatoarele mijloace:

-prin posta la adresa de corespondenta: Bd. Mircea Voda, nr. 43, Bloc M32, Parter, zona Timpuri Noi, Sector 3, Bucuresti.

-prin e-mail la office@tradegsm.ro - pentru intrebari referitoare la procedura de plasare a comenzilor, metode de plata, metode de livrare, cereri money back, etc.;

-prin telefon la numarul:

Vodafone: 0723.616.009

Telekom: 0763.617.722

Romtelecom: 021.326.0074

II. Despre TradeGSM

www.tradegsm.ro este un serviciu e-commerce care ofera utilizatorilor sai posibilitatea de a intra in posesia produselor afisate. Achizitia produselor se face pe baza comenzilor primite prin site sau direct din magazinul fizic.

III. Proprietatea Intelectuala

Continutul si designul www.tradegsm.ro, precum si orice alt material avand legatura cu acesta trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. prin orice alta modalitate (exemplu: articole, design, descriere produse si orice alte materiale), apartin Societatii si/sau colaboratorilor sai - acolo unde acest lucru este specificat in mod expres - (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele www.tradegsm.ro fara a detine o permisiune scrisa, prealabila din partea Societatii.

Nu puteti folosi cadre (frames in sensul limbajului HTML) sau tehnici de incadrare (framing techniques in sensul limbajului HTML) pentru marci, logo-uri, sau alte informatii protejate de legea copyrightului (inclusiv imagini, texte, interfete, formulare) ale www.tradegsm.ro fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Societatii.

Este permisa crearea limitata, revocabila si neexclusiva a hiperlinkurilor catre pagina de index a www.tradegsm.ro, atata timp cat aceasta actiune nu prezinta serviciul www.tradegsm.ro intr-o lumina falsa, inselatoare, derogatorie sau ofensiva. Nu puteti folosi logo-ul firmei sau alte proprietati grafice, sau marci ca parte a hyperlinkurilor fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Societatii.

IV. Inregistrarea ca utilizator

Site-ul www.tradegsm.ro poate fi accesat in mod gratuit, iar simpla navigare in paginile acestuia nu este conditionata de inregistrarea ca utilizator (crearea unui cont de utilizator pe Site). Pentru a beneficia insa de anumite servicii oferite de Site, precum achizitionarea produselor oferite de acesta, primirea newsletterului www.tradegsm.ro sau verificarea situatiei unor comenzi proprii, va trebui sa va inregistrati ca utilizator (sa va creati un cont de utilizator pe Site). Inregistrarea ca utilizator presupune acceptarea prealabila de catre dvs. a Termenilor si Conditiilor de utilizare a www.tradegsm.ro. Aceste reglementari constituie baza contractuala a raporturilor dintre utilizatori si Societate.

Intrucat prevederile Termenilor si Conditiilor de utilizare pot fi modificate, va rugam sa le revedeti periodic. In conditiile in care nu veti mai fi de acord cu prevederile acestora, va rugam sa nu mai accesati/folositi serviciile www.tradegsm.ro.

Daca folositi acest Site, sunteti responsabili cu privire la pastrarea confidentialitatii datelor de acces in contul dvs. de utilizator, creat pe Site si sunteti de acord sa va asumati responsabilitatea pentru toate activitatile efectuate din contul dvs. de utilizator, creat pe Site.

www.tradegsm.ro isi rezerva dreptul de a inchide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri, sau de a refuza vanzarea de produse, la propria sa discretie.

V. Datele Personale

Prin inregistrarea ca utilizator al www.tradegsm.ro va vom solicita o serie de date personale, precum numele si prenumele, adresa de email, data nasterii, dar si alte informatii cu caracter personal, care sa permita identificarea dvs. ca utilizator al serviciului www.tradegsm.ro. De asemenea, pentru a va abona la newsletterul sau alertele www.tradegsm.ro va trebui sa ne comunicati o adresa de e-mail valida, precum si alte date legate de dvs. TradeGSM nu va divulga datele dumneavoastra personale catre terte persoane decat cu acordul dumneavoastra.

VI. Procedura de cumparare

Pentru a cumpara si intra in posesia produselor oferite spre vanzare pe www.tradegsm.ro este necesara parcurgerea urmatoarelor etape: - identificarea si alegerea produselor - inregistrarea dvs. ca utilizator al www.tradegsm.ro - efectuarea platii produselor. Plata se efectueaza prin ramburs numerarin conditiile reglementate la Capitolul VII, iar costul final va contine pretul produsului comandat cu TVA inclus si pretul livrarii. - livrarea produselor comandate si achitate va fi insotita, daca este cazul, de certificatul de garantie, de certificatul cu privire la service-ul post-vanzare asigurat de catre producator/ importator/ distribuitor si/sau alte certificate daca este cazul.

Prin lansarea unei comenzi online pe www.tradegsm.ro, sunteti de acord cu forma de comunicare (telefonica sau prin e-mail) prin care Site-ul isi deruleaza operatiunile.

VII. Cum cumpar

VII.1. Preturile

Cu exceptia cazurilor in care este prevazut altfel, preturile produselor afisate pe www.tradegsm.ro reprezinta preturile finale de cumparare si includ TVA (taxa pe valoare adaugata de 24%, valabila in Romania). Preturile finale de cumparare pot fi preturi sugerate de catre producatori sau furnizori, sau pot fi estimate in functie de preturile standard practicabile la nivelul industriei produsului comercializat. Preturile finale de cumparare pot sa nu reprezinte cele mai competitive preturi de pe un anumit segment de produse sau pentru o anumita perioada.

VII.2. Metode de plata si livrare

Pentru efectuarea platii produselor comandate, aveti modalitatea ramburs numerar, plata securizata prin card sau plata numerar. Dupa plasarea comenzii veti primi prin e-mail informatii relevante despre comanda dvs., urmand sa efectuati plata produsului conform alegerilor efectuate de dvs. in timpul completarii formularului de comanda.

Plata ramburs la livrare: livrarea se face numai in zona de acoperire a firmei de curierat Fan Courier, in localitatile fara costuri suplimentare, iar plata se efectuaza la livrare in numerar catre reprezentantul firmei de curierat. Costurile de livrare sunt urmatoare: - transport gratuit pentru comenzile mai mari de 200lei (TVA inclus) - 18 lei pentru comenzile mai mici de 200lei (TVA inclus)

Plata securizata prin card cu livrare la adresa aleasa de dumneavoastra in formularul de comanda: livrarea se face numai in zona de acoperire a firmei de curierat. Costurile de livrare sunt urmatoare: - transport gratuit pentru comenzile mai mari de 200lei (TVA inclus) - 18 lei pentru comenzile mai mici de 200lei (TVA inclus)

Plata numerar la ridicarea produselor din sediul TradeGSM. Transportul nu se plateste in cazul acesta.

VIII. Instructiuni de utilizare in vederea pastrarii garantiei

Testarea si verificarea pieselor GSM trebuie sa se faca inainte de montare, fara indepartarea sigiliilor sau a foliilor de protectie. Indepartarea acestora conduce automat la pierderea garantiei.

Pentru a beneficia de garantie in cazul produselor din categoria Display, Touchscreen, Parti componente si Geamuri/Sticle, acestea trebuie sa fie montate intr-un service GSM care va elibera bon de service ce atesta operatiunea efectuata. In caz contrar, produsele nu beneficiaza de garantie, deoarece montarea lor corecta necesita cunostine de service.

Pentru orice detalii legate de garantie va rugam sa contactati departamentul de service.

IX. Descrierea si returnarea produselor

www.tradegsm.ro depune toate eforturile pentru a fi cat se poate de precis. Cu toate acestea, nu garanteaza ca descrierile produselor sau a altor tipuri de materiale care au legatura cu acestea sunt precise, complete, curente sau fara erori. Daca un produs oferit de www.tradegsm.ro este diferit fata de descrierea aferenta acestuia de pe Site, il puteti returna respectand prevederile Politicii de returnare a produselor a Site-ului si in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului, in conformitate cu dispozitiile Ordonantei nr. 130/2000.

In cazul in care intelegeti sa valorificati acest drept aveti urmatoarele obligatii: - de a returna produsul cumparat si nedeteriorat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit) pe cheltuiala dvs. - de a returna produsul cumparat in stare de functionare, nedeteriorat, in starea in care v-a fost livrat.

Consumatorul nu poate returna urmatoarele produse achizitionate, cu exceptia cazurilor in care partile au convenit altfel: - certificate de garantie extinsa;

X. Forta Majora

www.tradegsm.ro, afiliatii sau/si in general furnizorii de produse sau servicii catre www.tradegsm.ro nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa www.tradegsm.ro . Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare a echipamentului tehnic de la www.tradegsm.ro, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele www.tradegsm.ro, erorile de operare, precum si cazurile de forta majora stipulate de legislatia romana in vigoare.

XI. Publicitatea

www.tradegsm.ro poate afisa, in paginile sale, reclame la produsele din oferta sa precum si la produse ori servicii apartinand tertilor. Prin utilizarea www.tradegsm.ro si prin acceptarea Termenilor si Conditiilor de utilizare ale acestuia, va exprimati in mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicari cu caracter comercial.

XII. Reclamatii privind incalcarea legii referitoare la protejarea proprietatii intelectuale

www.tradegsm.ro respecta dreptul la proprietatea intelectuala a tertilor. Daca ati observat ca Site-ul contine informatii care incalca dreptul acestora la proprietate intelectuala, va rugam sa ne trimiteti o instiintare la adresa de email: office@tradegsm.ro.

XIII. Legislatia aplicabila

Serviciile oferite de Societate prin intermediul www.tradegsm.ro sunt guvernate de dispozitiile legilor romane, cu precadere de Legea 365/2002 privind comertul electronic, Ordonanta 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, HG 448/2005 si Directiva Europeana EC/96/2002, care reglementeaza regimul taxei pentru timbrul verde, aplicabil produselor electronice.

Termenii si conditiile www.tradegsm.ro se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul TRADE EST COMUNICATIONS SRL. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, litigiile dintre Parti se vor supune rezolvarii instantelor judecatoreasti competente de pe raza municipiului Bucuresti.

XIV. Prezentarea ofertei

TRADE EST COMUNICATIONS SRL isi rezerva dreptul de a opera oricand, orice modificari asupra preturilor si datelor tehnice prezente pe site-ul www.tradegsm.ro, fara o instiintare prealabila. Datele tehnice prezente pe site-ul www.tradegsm.ro au caracter informativ si nu reprezinta o obligatie contractuala. Fotografiile de pe site-ul www.tradegsm.ro au caracter informativ si pot exista diferente intre acestea si produs.